لیست اختراعات نسيم صادق نيا
فرمولاسیون و تولید نان مسطح فاقد گلوتن با استفاده از هیدروکلوئیدهای زانتان CMC.
از آن جا كه اساس درمان بيماري سلياك، رژيم غذايي فاقد گلوتن است. در آن كليه مواد غذايي حاوي گلوتن حذف مي شوند و رژيم فاقد گلوتن، نياز هميشگي فرد مبتلا به سلياك است. خوردن هر نوع ماده حاوي گلوتن به هر اندازه و هر مقدار، مي تواند به روده كوچك آسيب برساند. در رژيم فاقد گلوتن، مصرف كليه مواد غذايي حاوي گندم، جو،چاودار و احتمالا جو دو سر ممنوع است. لذا توليد بيسكوئيت فاقد گلوتن با ارزش مطلوب تغذيه اي به عنوان ميان وعده مغذي و پرطرفدار به محصول مورد علاقه و پذيرش قشر وسيعي از جامعه به خصوص كودكان و نوجوانان و همچنين عدم وجود بيسكوئيت فاقد گلوتني با كيفيت مطلوب و ماندگاري مناسب و شبيه به نوع گلوتني موجود خود قدمي در برطرف كردن نياز و افزايش سبد تغذيه اي اين بيماران است. در اين محصول از نشاسته تاپيوكا و آرد برنج به عنوان آرد پايه و صمغ هاي زانتان 1% و كربوكسي متيل سلولز 1% به عنوان مقلدين گلوتن گندم و تخم مرغ و آرد سويا به عنوان مكمل پروتئيني و سبوس به منظور ارتقاي ارزش تغذيه اي استفاده گرديد و در نهايت بيسكوئيت فاقد گلوتني با كيفيت و خواص حسي مطلوب و با ماندگاري بالا حاصل گرديد.
موارد یافت شده: 2